Over D-Sigma

D-SIGMA is opgericht in augustus 2019 en is ontstaan uit 2 bestaande firma’s die besloten hebben de handen in elkaar te slaan.

Quaegebeur Machinebouw is al 50 jaar een gevestigde waarde in de machinebouw. Met een eigen ontwerp-, verspaning-, fabricatie en montageafdeling neemt deze firma de mechanische kant voor z’n rekening.

CDC Automatisatie is al 20 jaar een gekende naam in de automatiseringswereld. Met een uitgebreid team aan project-, automatiserings-, IT- en  elektrisch ingenieurs nemen zij de elektrische, automatisering en IT-kant voor hun rekening.

Samen met Peter Vandewiele, zelf 20 jaar ervaring als accountmanager voor OEM-solutions en motion control, wordt D-SIGMA vervolledigd. 

D-SIGMA biedt een antwoord aan de vele vragen en uitdagingen van de markt. Productiebedrijven hebben meer en meer nood aan automatiseringspartners die met hen kunnen meedenken van in de beginfase en die zowel mechanisch, elektrisch als IT-technisch een gecoördineerde oplossing kunnen aanbieden vanuit een hand.